Apparaten en accessoires
Soep met zeeduivel en garnalen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos450 - 500 g
-
garnalen hele, ongepeld (zie tips)500 g
-
water800 g
-
wortelen in stukken gesneden70 g
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook3
-
extra vergine olijfolie50 g
-
brandewijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
-
witte kortkorrelige rijst1 el
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
1 tl zout, (zie tips)visbouillon blokje (0,5 l) (zie tips)1
-
chillisaus8 druppels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
791 kJ /
189 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Koolsoep
50min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Halloween broodjes
Geen beoordelingen
Pâté in korst
10u.
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Steak tartaar
30min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Vijfzadenbrood
1u. 50min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.